KRAINC AUTO 

Neki ljudi sanjaju o karijerama koje su planirali još od djetinjstva, ali za Branka, ljubav prema automobilima bila je jača od očekivanja njegove majke koja je željela sina inženjera. Branko je umjesto toga odabrao raditi s automobilima, a ta odluka mu je omogućila da zajedno sa svojom suprugom Duškom, osnuje vlastitu tvrtku. Počevši s popravcima motora, Branko se brzo prebacio na popravak automobila, a kada je „dobio“ svoju prvu dizalicu na trotoaru, postalo je jasno da mu je ovo posao koji će raditi cijeli život. Dok je Branko vrijedno popravljao automobile, supruga Duška je vodila brigu o knjigovodstvu i financijama.

Iako je svoju karijeru započeo u tvornici Torpedo traktora u Rijeci, Branko se odlučio na poduzetnički pothvat i otvorio ovlašteni servis za marke vozila Ford, koji je ubrzo prerastao u vlastiti servisni centar.

Njegova tvrtka nije ostala samo obična automehaničarska radionica - postala je mjesto gdje su strast prema automobilima i obitelj bili nerazdvojni. Kao otac dvojice sinova, Kristiana i Siniše, Branko je prenio svoju ljubav prema automobilima na njih, te su oni danas aktivni u poslovanju tvrtke. Kristian je danas direktor post prodaje, dok je Siniša direktor razvoja poslovanja. Radi Brankove velike predanosti i ljubavi prema automobilima sin Siniša je postao višestruki prvak Hrvatske u automobilizmu i osvajač mnogih priznanja a između ostalih i Zlatne kacige, najprestižnije nagrade Hrvatskog auto i karting Saveza.

Ford Krainc je renomirani servis za Ford vozila koji je svoju reputaciju stekao još 1993. godine kada je započeo s automehaničarskom radionicom. Od tada pa do danas, Ford Krainc je rastao i širio svoje poslovanje, te je danas jedan od najvećih i najmodernijih servisa u regiji. Sa sjedištem u Rijeci, Ford Krainc se specijalizirao za servisiranje i popravak Ford vozila, pružajući klijentima vrhunsku uslugu uz pomoć najnovije tehnologije i opreme. Njihov visoko obučen tim automehaničara, autolimara te autolakirera je osposobljen od strane Ford Motor Company za brzo otklanjanje svih vrsta kvarova, uz garanciju kvalitete i sigurnosti za klijente.

Nakon 15 godina uspješnog rada, Branko i njegova obitelj otvaraju novi, moderni prodajno-servisni Ford centar na 2000m2 zatvorenog prostora s 12 dizalica, vlastitom komorom za lakiranje vozila, komorom za miješanje boja, autolimarskog stola za razvlačenje vozila i svom potrebnom specijaliziranom opremom najnovije tehnologije.

Danas je Ford Krainc jedini ovlašteni Ford zastupnik koji prodaje Ford vozila u Rijeci i okolici, a Branko i njegova obitelj nastavljaju raditi na usavršavanju svoje tvrtke i zadovoljstvu svojih klijenata.

NAŠ SALON