FORD KRAINC - SERVIS

Ford servis Krainc poznat je od 1993. godine kada je kao automehaničarska radiona dobio ovlaštenje za servisiranje Ford vozila.

Prvobitna lokacija servisa bila je u Matuljima. 1995. godine servis se premješta u veći prostor u Rijeci na Hostima, te tamo radi do 2012. godine kada se zajedno s prodajnim salonom seli u drugi SERVISNO - PRODAJNI CENTAR FORD KRAINC, na adresu Osječka 25a.

2018. godine sagradili smo vlastiti prodajno – servisni centar u Rijeci, na Orehovici, veličine 2000 m2 zatvorenog prostora, servisni centar sa 11 dizalica, kompletnog alata za limarske radove, komoru za lakiranje vozila, komoru za miješanje boja te najnoviju tehnologiju specijalnih alata i dijagnostike. Također posjedujemo i svu potrebnu opremu za izmjenu i balansiranje pneumatika, digitalno podešavanje geometrije kotača te valjaka za testiranje kočnica.

Sa svim uređajima upravlja i radi visoko školovani tim automehaničara koji je osposobljen od strane Ford Motor Company za otklanjanje svih kvarova u najkraćem mogućem roku.

Predbilježbe za redovne servise mogu se izvršiti slanjem e-maila na servis@ford-krainc.com, osobno ili na telefon 051 269 535.

Za sve izvršene usluge i ugrađene dijelove daje se garancija.

Kvalitetu naše usluge dokazuje da uspješno surađujemo sa Austrijskom osiguravajućom kućom 24seven Assistance koja je vodeća Austrijska tvrtka pomoći na cesti za njihove klijente.

24/7 Assistance
NARUDŽBE NA SERVIS

  Polja označena zvjezdicom * su obavezna. Ova web stranica zaštićena je s reCAPTCHA te se primjenjuju Google pravila privatnosti i uvjeti pružanja usluge.

  FORD KRAINC - REZERVNI DIJELOVI

  U sastavu SERVISNO-PRODAJNOG CENTRA FORD-KRAINC nalazi se i skladište rezervnih dijelova i auto butik.

  Skladište rezervnih dijelova je na površini od 500 m2 i na zalihi se nalazi preko 20.000 različitih rezervnih dijelova. Svi rezervni dijelovi su isključivo originalni Ford-Motorcraft dijelovi koji se ugrađuju u servisu ili se isporučuju po zahtjevu kupaca.

  Rok isporuke rezervnih dijelova je 24 sata, a u slučaju da se radi o rezervnom dijelu koji trenutno nije na skladištu tada je rok isporuke maksimalno dva tjedna.

  Narudžbe su moguće i putem e-maila dijelovi@ford-krainc.com.